Будмаг
0919440753
RU | UA
Ціни уточнюйте у менеджерів
RU | UA
Дякуємо і донатимо на наш підрозділ ССО ЗСУ! Допомогаємо!
  • Матова фарба Viva Color Interior Soft 0,9 л

Матова фарба Viva Color Interior Soft 0,9 л

  • Артикул: sm4097
Оцінити
  • Цена: 295.00 грн.
Абсолютно матова фарба для стін.
Водно-дисперсійна
Не містить розчинників
Майже без запаху
Утворює бархатисто-матову однорідну поверхню
Легко наноситься
Об'єкти застосування: Дана фарба призначена в першу чергу для фарбування стін та стель у таких типах приміщенні, як спальні, вітальні, дитячі кімнати та інші приміщення сухого типу (для ванних кімнат та санвузлів така фарба не підходить). Покриття може бути використане на нових і вже фарбованих поверхнях мінерального типу (бетон, цегла), а також оштукатурених, ДВП та ДСП, гіпсокартонних. Можна фарбувати зашпакльовані та навіть обклеєні шпалерами поверхні.
Блиск: Це покриття має абсолютно матовий тип блиску.
Витрата 1x: На пофарбовані поверхні гладкого типу йде загалом 10-12 м2/л; 7-9 м2/л – на ДВП, ДСП, гіпсокартон, зашпакльовані та обклеєні шпалерами стіни та стелі; витрата в обсязі 3-5 м2/л – йде на оштукатурені та мінеральні поверхні (бетон, цегла).
Тонування: Матеріал можна використовувати в базі А відразу, спочатку в цій базі він йде білого кольору. А можна за бажанням та заколерувати покриття за спеціальними картами колеровки Tikkurila. База А може бути заколерована у світлі відтінки, а база С – у темні. Якщо використовувати досить яскраві кольори, то для кращої покриваності слід поверхню обов'язково загрунтувати тонованим у близькі відтінок грунтовкою Interior Primer.
Базові фарби: Базовими фарбами є A та C бази.
Робочі інструменти: Робочими інструментами є звичайні малярські інструменти – валик, кисть чи розпилювач. Розпилювач має бути високого тиску, діаметр сопла якого становить 0,015” – 0,021” або 0,380 – 0,530 мм.
Час висихання: На відлип фарба висихає за 30 хвилин часу, для другого шару забарвлення слід почекати 2 години.
Очищення робочих інструментів. Розріджувач: Розріджувачем цього покриття є вода. Розбавляти водою фарбу можна, але не більше 5% всього обсягу матеріалу.
Оцінити
Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Не знайшли товар на сайті?
Зателефонуйте 044-501-45-46 і ми знайдемо!