Будмаг
0919440753
RU | UA
Ціни уточнюйте у менеджерів
RU | UA
Дякуємо і донатимо на наш підрозділ ССО ЗСУ! Допомогаємо!
  • Luja 7 покривна фарба, матова (2,7 л)

Luja 7 покривна фарба, матова (2,7 л)

  • Артикул: sm0659
Оцінити
  • Цена: 1 290.00 грн.

Luja 7 покривна фарба, матова (2,7 л)

Luja 7 покривна фарба, матова (2,7 л) – це спеціальна акрилатна фарба, яка призначена для фарбування стель та стін у вологих приміщеннях. Також, вона відмінно підходить для поверхонь, які вимагають стійкість до зносу та миття. До складу даного продукту входить протицвілевий компонент.
Покривна фарба Luja входить до складу вологоізоляційної системи Тіккуріла «Luja – бар'єр проти вологи». Компоненти цієї фарби утворюють міцне покриття. Це покриття є міцним бар'єром на шляху цвілі та вологи.

Для вологих приміщень

Цю фарбу можна використовувати для фарбування вологих приміщень: передпокоїв, кухонь, ванних кімнат. Протиплесневий компонент у складі цього покриття перешкоджає появі пліснявого грибка і допомагає підтримувати в будинку ідеальну чистоту.

Екстремально стоїть

Luja здатна витримати вплив сильних дезінфекційних та миючих засобів. Luja 7 покривна фарба, матова (2,7 л) рекомендується для фарбування стель і стін, для яких необхідне часте миття та відносно висока зносостійкість: наприклад, у сходових клітках, вестибюлях, коридорах та палатах лікарень. Також її можна використовувати в приміщеннях підприємства харчової промисловості.
Тисячі надихаючих відтінків
Матова фарба Luja створює приємне благородне матове покриття, на якому залишаються відбитки пальців. Цей продукт можна заколерувати в більш ніж 20000 кольорів гами «Тіккуріла Симфонія».

Характеристики:

Базис: A та C
Кольори: Колірується за каталогами кольорів гами "Тіккуріла Симфонія".
Ступінь блиску: Напівматова
Клас емісії будівельного матеріалу: M1
Витрата: бл. 5-8 м2/л.
У системі "Луя" - наносити на менше 0,32 кг/м? при нанесенні у два шари. При цьому мінімальні витрати на один шари - 0,13 л/м2.
Тара: базис А – 2,7 л
Тара: базис С – 2,7 л
Розріджувач: Вода
Наноситься пензлем, розпиленням під високим тиском або валиком. При розпиленні під високим тиском застосовувати сопло 0,015 "- 0,021". Допускається розбавляти до 5% за обсягом.
Час висихання при +23°С та відносної вологості 50%: На відлип – 2 години.
Наступні шари можна наносити за 4 години.
Стійкість до миття: Відмінна, витримує понад 20 000 проходів щітки. Стійка до сильних миючих та дезінфекційних засобів, що застосовуються у лікарнях.
Стійкість до хімікатів: Стійка до розчинників, наприклад, до уаіт-спіриту та денатурату.
Термостійкість: 85 °C.
Стійкість до мокрого тертя: 1 клас ISO 11998.
Сухий залишок: прибл. 40%.
Щільність прибл. 1,2 кг/л.
Захищати від морозу.
Код: 699-серія
Оцінити
Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Не знайшли товар на сайті?
Зателефонуйте 044-501-45-46 і ми знайдемо!