Будмаг
0919440753
RU | UA
Ціни уточнюйте у менеджерів
RU | UA
Дякуємо і донатимо на наш підрозділ ССО ЗСУ! Допомогаємо!
  • Фарба для стін, що миється Viva Color Interior Kitchen 9 л

Фарба для стін, що миється Viva Color Interior Kitchen 9 л

  • Артикул: sm0818
Оцінити
  • Цена: 2 540.00 грн.
Фарба для стін, що миється
Водно-дисперсійна
Не містить розчинників
Майже без запаху
Висока стійкість до стирання
Утворює брудовідштовхувальне покриття
Відмінна стоїк до миття
Об'єкти застосування: Дана фарба призначена та розроблена спеціально для фарбування стін та стель у приміщеннях, які є сухими та вологими (наприклад, коридори, кухні, передпокій, комори тощо). Підходить також для нових і раніше пофарбованих оштукатурених поверхонь. Даним покриття можна покривати поверхні з бетону, цегли, ДСП і ДВП, вже зашпакльованих, гіпсокартонних і навіть стін і стель, обклеєних шпалерами.
Блиск: Ступінь блиску даної фарби - напівматова.
Витрата 1x: витрата на один шари становить 10-12 м2/л на раніше фарбовані поверхні гладкого типу; 7-9 м2/л – складає на зашпакльовані, деревностружкові, обклеєні шпалерами, деревоволокнисті та гіпсокартонні поверхні; витрата 3-5 м2/л припадає на поверхні із цегли, бетону, а також оштукатурені.
Тонування: Цю фарбу можна використовувати в білому кольорі (це база А) або тонувати за спеціальними кольоровими картами Tikkurila у світлі відтінки (для бази А) або навіть у стильні темні відтінки (для бази С).

Базові фарби: A та C бази.
Робочі інструменти: Це може бути звичайний валик, кисть або розпилювач високого тиску з діаметром його сопла 0,015” - 0,021”, також для цих цілей підходить аналогічний інструмент діаметром 0,380 - 0,530 мм.
Час висихання: фарба висихає на відліп за 30 хвилин, для другого шару фарбування сохне 2 години.
Очищення робочих інструментів. Розріджувач: Розріджувачем даної фарби є звичайна вода. Розбавляти слід трохи більше 10% за обсягом.
Упаковка: 0,9 л; 2,7 л; 9,0 л.
Оцінити
Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Не знайшли товар на сайті?
Зателефонуйте 044-501-45-46 і ми знайдемо!