Будмаг
0919440753
RU | UA
Ціни уточнюйте у менеджерів
RU | UA
Дякуємо і донатимо на наш підрозділ ССО ЗСУ! Допомогаємо!
  • Шовковисто-матова фарба для стін Interior Satin 0,9 л

Шовковисто-матова фарба для стін Interior Satin 0,9 л

  • Артикул: sm0029
Оцінити
  • Цена: 307.00 грн.
Шовковисто-матова фарба для стін
Водно-дисперсійна
Не містить розчинників
Майже без запаху
Утворює шовковисто-матову поверхню
Швидко висихає
Легко очищується
Об'єкти застосування: Дана фарба призначена для фарбування стін різного типу сухих приміщеннях. Фарбу можна використовувати для фарбування стін у спальних, віталень, дитячих кімнатах, коридорах та ін. Покриття чудово підходить для нових і вже раніше пофарбованих бетонних, цегляних, оштукатурених, ДВП та ДСП, гіпсокартонних, зашпаклюваних і також обклеєних шпалерами поверхневої поверхні.
Блиск: Ступінь блиску даного матеріалу - матові.
Витрата 1x: На раніше фарбовані поверхні гладкого типу витрата становить 10-12 м2/л; на зашпакльовані, ДВП та ДСП та гіпсокартонні витрати фарби - 7-9 м2/л; на поверхні мінерального типу (з бетону, цегли та оштукатурені) витрата покриття дорівнює 3-5 м2/л.
Тонування: Цю фарбу можна використовувати в білій основі або затонувати за спеціальними картами колеровки Tikkurila. Щоб заколерувати фарбу у світлі відтінки, потрібна база А, для темних відтінків потрібна база С.
Базові фарби: Це бази A та C.
Робочими інструментами: Робочими малярськими інструментами є: валик, кисть або розпилювач, який працює під високим тиском (діаметр сопла такого інструменту має бути 0,015” – 0,021” або 0,380 – 0,530 мм).
Час висихання: Фарба висихає на відліп лише за 30 хвилин, 1-2 години потрібно почекати перед нанесенням другого шару (за умов висихання поверхні: +23 °С, RH 50%).
Очищення робочих інструментів. Розріджувач: Розріджувачем покриття та очищувачем робочих інструментів є звичайна вода. Розбавляти фарбу можна водою, але не більше ніж 5% за обсягом.
Упаковка: тара по: 0,9 л; 2,7 л; 9,0 л.
Оцінити
Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Не знайшли товар на сайті?
Зателефонуйте 044-501-45-46 і ми знайдемо!